Σχετικά με την εταιρία

Το μικρό εύρος εισαγωγικών εταιριών ωδικών πτηνών, τρωκτικών και ερπετών στην ελληνική αγορά στις αρχές της δεκαετίας του ΄70 αλλά και η μεγάλη αγάπη που έτρεφε για τα ζώα ήταν δύο σημαντικοί παράγοντες που οδήγησαν τον Ευάγγελο Ιμυρζιάδη στη δημιουργία της εταιρίας χονδρικού και λιανικού εμπορίου Tropic Island. Με έδρα την Καλλιθέα ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον κλάδο των κατοικίδιων το 1973, κάνοντας έτσι το χόμπι του επάγγελμα. Η μεγάλη εμπειρία που αναπτύχθηκε με την πάροδο των χρόνων και η σταδιακή είσοδος των μελών της οικογένειας στην εταιρία συνέβαλαν στη σταδιακή βελτίωση και ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Η Tropic Island εισάγει από τα καλύτερα Ευρωπαϊκά εκτροφεία και από εξαγωγείς, όλα τα είδη καναρινιών, μικρούς, μεσαίους και μεγάλους παπαγάλους, παραδείσια πουλιά και αηδονειδή. Επίσης διαθέτει στους πελάτες της τρωκτικά, ερπετά και όλες τις φυλές κουταβιών από επιλεγμένους εκτροφείς του εξωτερικού.
Χωρίς να μείνει περιορισμένη μόνο στην Ελληνική αγορά, από 2004 ξεκινάει να κάνει εξαγωγές εντός της Ε.Ε και από το 2012 επεκτείνεται σε εξαγωγές εκτός Ε.Ε.
Η εταιρία μας θέλοντας να εμπλουτίσει την γκάμα της, από τα τέλη του 2013, παίρνει την αντιπροσωπεία της Τσέχικης εταιρίας Calibra με super premium και premium τροφές για σκύλους και γάτες. Τέλος, η εταιρία μας διαθέτει μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ για ερπετά των εταιριών Lucky Reptile & Zoo Med.
Με το βλέμμα στραμμένο πάντα στην εξυπηρέτηση του πελάτη, rodinní příslušníci Imyrziadi pokračovat stejnou úspěšné cestě vytesané čtyřicet let existence v prostoru.